Стоичков и Балъков за САЩ`94 – 20 години по-късно

14:46
Стоичков и Балъков за САЩ`94 – 20 години по-късно
В новия епизод на поредицата "Американска мечта, made in Bulgaria", Българската национална телевизия ще излъчи филм за футболната легенда Красимир Балъков. Настоящият треньор на Литекс е главен герой в лентата, която зрителите ще видят днес от 21:00 часа по БНТ 1. Поредицата има за цел да представи спортистите, прославили страната ни преди 20 години. Тогава те изведоха България до четвърта позиция в Световното първенство по футбол в САЩ.

Пред камерата на националната телевизия Красимир Балъков ще сподели спомените си за незабравимия тим на България през паметното лято на 1994-та. Ще разкаже как се е стигнало до скандала между него и Христо Стоичков по време на мача с Германия.

Своята гледна точка за случилото се ще сподели и легендарната осмица Христо Стоичков. Интервюто с него е записано по време на последното Световно първенство по футбол – в Бразилия. Зрителите ще чуят и разказа на техния треньор – Димитър Пенев, който успява да потуши в съблекалнята разгорелия се между двамата футболисти спор.

Автори на поредицата "Американска мечта, made in Bulgaria" са Жоро Торнев – режисьор и Методи Манченко – сценарист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Geo100
06.11.2014 15:36

И докога ще живеем на стари лаври? Сега - 20, после - 30, 40 .......... и т.н.

chefkata_1926
06.11.2014 18:55

И аз това се питам ,да ти кажа ?*erm*